Ми | Фабрика Чудес

Ми

«Фабрика Чудес» – це свято для всіх! Ми – молода команда творчих людей з однією метою – зробити Ваше дозвілля яскравіше, веселіше, динамічніше.  Світ різноманітний, повний несподіванок, приємних зустрічей. Наша «Фабрика Чудес» робить ці зустрічі незабутніми. Своїм маленьким гостям ми допомагаємо знайти і отримати те море емоцій, яке ще довго буде викликати посмішку на обличчі щасливої ​​дитини.

Протягом декількох років своєї роботи, компанія «Фабрика Чудес» вже встигла познайомити зі своїми атракціонами багатьох тат, мам, бабусь і дідусів, а головне – наших маленьких друзів у всьому місті Києві.

Практично в кожному районі міста в теплу пору року для Вас відкрита наша територія Чудес, а в ТРЦ «Магелан» можливість активного відпочинку для Ваших дітей доступна цілий рік. Ми запрошуємо Вас і Ваших діток поринути у світ незабутніх емоцій і пригод на нашому майданчику «Піратський острів» (ТРЦ «Магелан»). Тут на Вас чекають веселі та яскраві тематичні вечірки, захоплюючі майстер-класи, оригінальний аквагрим і багато-багато іншого!

Не зупиняючись на досягнутому ми вдосконалюємося і розвиваємося – в 2014 році ми почали організацію виїзних тематичних вечірок у різних стилях: Angry Birds, Ковбої, Пірати, Зоряні війни, ФІКСІ Party, MONSTERHIG та POKAHONTAS PARTY, Гаваї, Мафія і багато іншого! Будь то День Народження, корпоратив, Новий Рік або просто посиденьки з друзями, ми підберемо для Вас найнезабутніші теми для проведення часу, які не дадуть Вам нудьгувати ні одну секунду.

Хочете повірити в казку? «Фабрика Чудес» Вам її подарує, бо ми в неї віримо!